Solarwatt veranda

Geld verdienen en genieten onder de veranda

SOLARWATT VERANDA | kLUS- & TIMMERBEDRIJF VAN DER SMAN

Verdien uw veranda terug, door zonnepanelen op het dak te plaatsen!

Dit doen we met onze glas-glas zonnepanelen. Een nieuwe trend om extra geld te verdienen door zonne-energie op te vangen. We hebben namelijk zonnepanelen, die hier speciaal voor ontwikkelt zijn. Een hele leuk nieuwe manier voor uw veranda omdat:

  • Het licht doorlaat én u tegelijkertijd energie opwekt
  • U er geld aan verdient
  • U duurzaam bezig bent
  • Het er strak en mooi uitziet

Ik ben daarbij een exclusieve partner van dit exclusieve merk Solarwatt, waardoor ik de enige ben die dit mooie en van zeer hoge kwaliteit, product aanbied in de omgeving.

De zonnepanelen van Solarwatt 

Zijn met zeer hoge kwaliteitsdoelen gemaakt door het bedrijf Solarwatt dat al 20 jaar leidend is in de Europese markt.

Zij hebben dan ook deze speciale glas-glas zonnepanelen ontworpen wat een hogere opbrengst oplevert en een langere levensduur heeft dan elders. Zij hebben namelijk het probleem gevonden dat eerder ontworpen zonnepanelen een plastic achterzijde hebben, wat vuil en vocht doorlaat en traditionele glas-folie heeft, waar heel snel microcracks in ontstaan. Deze nieuwe veranda-zonnepanelen van Solarwatt hebben een volledig ondoordringbare glas achterzijde, waardoor het het duurzamer, sterker en tegen extreme weersomstandigheden kan. De opbrengst ligt hierdoor minimaal 25% hoger dan bij traditionele zonnepanelen en heeft een langere levensduur van 33%. Het is dan ook van zulke hoge kwaliteit, dat het erkend is door deze vele toonaangevende instanties.

" De zonnepanelen kunnen makkelijk 30 jaar lang mee, zonder enige onderhoud. "

U kunt gerust contact met me opnemen als u hier vragen over heeft.