OVER MIJ

HET VERHAAL VAN RICK

OVER MIJ | KLUS- & TIMMERBEDRIJF VAN DER SMAN

Ik weet nog dat ik mijn eerste huis kocht. In Pijnacker en een huis uit 1968. Een oud huis, waar nog nooit wat aan gedaan was.

Gelukkig was ik al jaren gediplomeerd timmerman en kon ik dan ook helemaal los gaan in dit huis. Zo heb ik al het houtrot en schimmel verwijderd, wanden weggehaald en er nieuwe voor teruggezet en al het andere wat je kunt bedenken is aangepast.

Bij het zien van dit huis en al mijn andere werken, noemen ze mij vaak een perfectionist en daar ben ik trots op. Ik wil er altijd voor zorgen dat alles tot in de puntjes klopt en dat straal ik ook uit in mijn werk.

Mijn naam is Rick van der Sman, ik ben geboren op 21 augustus in 1986 en ik heb altijd in Pijnacker-Nootdorp gewoond. Ik heb op mijn 16de en 19de diverse timmerdiploma’s behaald zodat ik bevoegd gespecialiseerd timmerman ben. Daarna heb ik jarenlang gewerkt bij allerlei bouwbedrijven, voordat ik eindelijk de stap heb genomen om voor mezelf te beginnen. 

Het is een droombaan, waar ik elke dag van geniet!

Missie

Een mooier aanzicht en een langere leefbaarheid creëren van het huis en tuin door het maken, onderhouden en renoveren van werkzaamheden in- en rondom huis.

Visie

Dat iedereen na een 1ste klus, me belt voor een 2de klus. 

Waarden